Váš košík
je prázdný

Závody v rybolovné technice

Sport

V sobotu 3.3. proběhly náborové závody v RT pod hlavičkou ČRS SÚS, pořadatel závodu MO ČRS Příbram pozval děti z celého středočeského kraje, přes začínající jarní prázdniny a úřadující chřipky se ve sportovní hale Vavex Příbram sešlo cca 40 dětí. Z Příbrami, Hořovic, Mladé Bolelavi a Rožmitálu pod Třemšínem. V 9.00 hodin po nástupu závodníků a vedoucích začala samotná soutěž. 
První disciplína skish na dvě kola probíhala na pět terčů a na některých soutěžících byla vidět předzávodní nervozita, ale to během 1.kola opadla a každé z dětí si soutěž užívalo.
Před začátkem druhé disciplíny bylo pro všechny děti i vedoucí připraveno občerstvení. Káva, čaj a vynikající perník od Lenka Skalicka byl podáván v průběhu celé soutěže a jeho kvalitu ocenili úplně všichni.
Druhá disciplína Arenberg mohla zahýbat pořadím a soutěžící si toho byli vědomi. Obě kola této disciplíny probíhaly na tři terče. Dokonce muselo dojít na rozhoz v kategorii starší žáci, z důvodu shodného počtu bodů. Z rozhozu vyšel vítězně domácí borec Tomáš Syrovátka.
Vyhlášení výsledků proběhlo za účasti místostarostky města Příbrami Aleny Ženíškové, za ČRS SÚS byl přítomen Jirka CarpTour Brouček a za MO ČRS Příbram předával ceny předseda Jaroslav Hadrba.
Ceny od sponzorů byly rozdány všem dětem a proto veliké poděkování patří i těm, Mira Ešpandr a firmě Sportcarp Prodejna, rybářské prodejně All Fish Petr Mrázek, další ceny darovaly BigCarpBaits v čele s Tomáš Hájek, poháry dodala firma Sport Hobby a v neposlední řadě Galvanika Příbram

Figurka ekonom ryba

Figurka ekonom ryba

Figurka na mramoru "Ryba"

od 160
Detail
Figurka Flex Ryba

Figurka Flex Ryba

Figurka Flex "Ryba"

od 68
Detail