Váš košík
je prázdný
Psí cedulky na vrata a taštičky na pamlsky

Psí cedulky na vrata a taštičky na pamlsky

Sport

Najít výrobek s vaším oblíbeným pejskem většinou není nic jednoduchého. Nabídka produktů nebývá příliš široká, nebo vašeho pejska zrovna v obchodě nemají, proto si nemáte co zakoupit. Výroba originálních kabelek a cedulek stylu POZOR PES, které jsou opatřeny kvalitním potiskem. Cedulku nebo kabelku vám uděláme vždy na zakázku, zpravidla nám stačí méně než 48 hodin. I přes to, že zpracováváme cca 150 plemen psů (od malého jezevčíka po vlkodava), pokud nenajdete v nabídce svého psa popřípadě kočku, zašlete nám fotku mazlíčka a my ho graficky zapracujeme do cedulky. Na Cedulku i kabelku máte možnost umístit i vlastní text. Proto si lidé objednávají ve stejném desingu i popisky na dveře s ulicí a číslem popisným. Pro chovné stanice máme speciální nabídku se slevou. Na těchto kabelkách je fotka dospělého psa se jménem a názvem chovné stanice. Určitě to bude dobře vypadat, až si nový majitelé přijedou vyzvednout štěňátko a dostanou i originální tašku s prvními granulkami pro právě pořízeného mazlíčka. O Cedulkách a kabelkách se více dozvíte na přímo zaměřených stránkách cedulky-sporthobby. V případě zájmu o domovní cedulku vás navede tento odkaz.  

Závody v rybolovné technice

Závody v rybolovné technice

Sport

Sportovní odvětví zvané rybolovná technika má dlouholetou tradici. Počátky tohoto sportovního odvětví u nás sahají do roku 1967. Soutěže v jednotlivých disciplínách probíhají podle mezinárodních pravidel. Stručně řečeno, závody mohou probíhat až v devíti disciplínách, přičemž se při každé z disciplín jako sportovní náčiní používají speciální rybářské pruty. Disciplíny se dají rozdělit na hod zátěží, nebo muškou. V obou případech se hází buďto do dálky, nebo na terče. Podle techniky hodu se disciplíny dělí na jedno, nebo obouruční. Zvláštními disciplínami jsou tzv. multi disciplíny, kdy je namísto běžného smekacího navijáku používán tzv. multiplikátor. Pro každou disciplínu používá závodník speciální prut.

Ocenění Krále Honu

Ocenění Krále Honu

Sport

Chcete ocenit krále honu? Hodně často se setkáte s různýma dřevěnýma plaketama od 200,- korun, ale co když chtete něco menšího?! Není problém, stačí hezká medaile a do ní myslivecké logo s Králem Honu.

Slevy pro děti a na nákup nad 10000 Kč

Slevy pro děti a na nákup nad 10000 Kč

Sport

Jen zřídka, obvzvlášť když někde objednáváte poprvé, se setkáte se slevou pro mládež nebo se slevou při nákupu nad určitou částku v kč. Navštivte naše stránky, hlavně když je možná sleva až 15% + poštovné zdarma.

Pálení čarodejnic

Pálení čarodejnic

Sport

Den pálení čarodejnic byl také nazýván jako Filipojakubská noc, Beltine, Beltýnská noc, Valpuržina noc. každý z těchto svátků byl nějakým způsobem spojen se zlými silami, jejihž zdrojem měli být převážně čarodejnice. Z kterého z těchto svátků vznikl den pálení čarodejnic a jak vlastně vzniklo čarodejnictví samotné?