Váš košík
je prázdný

Psí cedulky na vrata a taštičky na pamlsky

Sport

Najít výrobek s vaším oblíbeným pejskem většinou není nic jednoduchého. Nabídka produktů nebývá příliš široká, nebo vašeho pejska zrovna v obchodě nemají, proto si nemáte co zakoupit.
Výroba originálních kabelek a cedulek stylu POZOR PES, které jsou opatřeny kvalitním potiskem. Cedulku nebo kabelku vám uděláme vždy na zakázku, zpravidla nám stačí méně než 48 hodin. I přes to, že zpracováváme cca 150 plemen psů (od malého jezevčíka po vlkodava), pokud nenajdete v nabídce svého psa popřípadě kočku, zašlete nám fotku mazlíčka a my ho graficky zapracujeme do cedulky.
Na Cedulku i kabelku máte možnost umístit kromě svého i vlastní text. Proto si lidé objednávají ve stejném desingu i popisky na dveře s ulicí a číslem popisným.

Pro chovné stanice máme speciální nabídku se slevou. Na těchto kabelkách je fotka dospělého psa se jménem a názvem chovné stanice. Určitě to bude dobře vypadat, až si nový majitelé přijedou vyzvednout štěňátko a dostanou i originální tašku s prvními granulkami pro právě pořízeného mazlíčka.

O Cedulkách a kabelkách se více dozvíte na přímo zaměřených stránkách cedulky-sporthobby.
V případě zájmu o domovní cedulku vás navede tento odkaz.

 

Cedulka Bílý švýcarský ovčák - Po vstupu ...

Cedulka Bílý švýcarský ovčák …

Cedulka s Bílým švýcarským ovčá…

od 193
Detail
Cedulka Belgický ovčák II - Pozor pes

Cedulka Belgický ovčák II -…

Cedulka Belgický ovčák II, hliníková s n…

od 193
Detail
Cedulka domovní

Cedulka domovní

Cedulka s popisným číslem hliníková.…

od 197
Detail